Wahrscheinlichkeit
?
?
Letzte Bewertung: 13.09.2024
Letzte Bewertung: 13.09.2024
Wechselt Guéla Doué zu Galatasaray?
29.06.2024 - 07:36 Uhr
21.07.2024 - 08:14 Uhr
Abi Erden Timurun ahı mi tuttu adam tek uçakta 2 adam getirdi bir aydır uğraşıyoruz
21.07.2024 - 08:50 Uhr
https://m.sporx.com/galatasaray-da-doue-de-sorun-yok-SXHBQ1077724SXQ
Şöyle bir haber çıktı. Yorumunuzu bekliyorum.
Şöyle bir haber çıktı. Yorumunuzu bekliyorum.
21.07.2024 - 17:42 Uhr
yanlış yaptın doue
21.07.2024 - 17:43 Uhr
21.07.2024 - 17:44 Uhr
Gerade Redet der Transferboss Hatipoglu bei Gala und sagt, dass Doue nicht mehr verpflichtet wird. Quelle: GS TV
21.07.2024 - 17:55 Uhr
İbrahim Hatipoğlu, "Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklı. Kampa yetiştirmek için hedef koymuştuk. Gecikmeyle devam ediyoruz. Çok büyük bir transfer listemiz yok. Hocamızın belirlediği önemli isimler var. Guela Doue transferi için Rennes ile geçerli anlaşmamız var. Ancak oyuncunun yakınlarındaki kişiler her geçen gün farklı taleplerle süreci zora soktu. Burası Galatasaray. Bizim kurallarımız ve şartlarımız var. Gelinen noktada görüşmelerimizi sonlandırmak zorunda kaldık"
İlk öncelik olunca bi havalara girdi Kopenhag'da ki çocuk küsmediyse bitirecekler.
İlk öncelik olunca bi havalara girdi Kopenhag'da ki çocuk küsmediyse bitirecekler.
21.07.2024 - 17:56 Uhr
Alıntı: 34kolegra
yanlış yaptın doue
yanlış yaptın doue
Rennes ile anlaşılmasına rağmen teknik heyeti hala oyuncuyu tutmak istiyor iyi naz yaptılar bunlarda sal gitsin... Çok naz yapandan hayır gelmez bak Wendel'e adam kesin birşey söylemiş sadece Zenit ile yönetimin anlaşmasını bekliyor...
2+2=4 ya gelmek istersin ya da istemezsin
21.07.2024 - 18:11 Uhr
Söylenen oyuncu ve yakınları şımarıklığı ama benim anladığım yönetimin büyük iletişim hatası olduğu gibi oyuncuyu ikna edememe. Transferlerle ben ilgileniyorum diyen dursun, ibrahimi taraftarın önüne attı.
21.07.2024 - 18:42 Uhr
Quelle: x.com
İbrahim Hatipoğlu: "Doue, artık Galatasaray'ın transfer listesinde değil."
Doue wird nicht zu Galatasaray wechseln
21.07.2024 - 19:56 Uhr
Alıntı: TransferErcibi
İbrahim Hatipoğlu, "Taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklı. Kampa yetiştirmek için hedef koymuştuk. Gecikmeyle devam ediyoruz. Çok büyük bir transfer listemiz yok. Hocamızın belirlediği önemli isimler var. Guela Doue transferi için Rennes ile geçerli anlaşmamız var. Ancak oyuncunun yakınlarındaki kişiler her geçen gün farklı taleplerle süreci zora soktu. Burası Galatasaray. Bizim kurallarımız ve şartlarımız var. Gelinen noktada görüşmelerimizi sonlandırmak zorunda kaldık"
jelert olursa douenin iptal olduğuna sevinirim o kadar uzadıktan sonra hayır gelmezdi zaten ondan
Post-Optionen
Den kompletten Thread wirklich löschen?
Paten-Optionen
Möchtest Du den Beitrag wirklich löschen?
Diesen Beitrag alarmieren
Lesezeichen
Abonnierte Threads
Guter Beitrag
Guter Beitrag
Guter Beitrag
Post-Optionen
Nutze die Thread-Suche, wenn Du diesen Post in einen anderen Thread verschieben möchtest. Drücke Thread erstellen, wenn aus diesem Post ein eigenständiger Thread werden soll.

Elfenbeinküste