| Geburtsdatum | 14.01.1972 |
|---|---|
| Alter | 54 |
| Nat. |
Türkei |
| Funktion | Trainer |
| Akt. Verein | Vereinslos |
Hakan Kutlu zu Bursaspor?
25.12.2008 - 19:10 Uhr
Quelleintrag
Bursaspor Kutlu ile temasta
Teknik direktör aray??lar?n? sürdüren Bursaspor, Ankaragücü'nün eski teknik direktörü Hakan Kutlu ile temasa geçti. Ye?il beyazl? yönetim yapaca?? toplant? sonras?nda teknik direktör konusunda son karar?n? verecek.
Ankaragücü'nde al?nan ba?ar?s?z sonuçlar?n ard?ndan istifa eden teknik direktör Hakan Kutlu'nun teknik direktör aray??? içerisinde olan ve özellikle yerli teknik adam isteyen Bursaspor yönetimi ile görü?tü?ü ö?renildi. Tüm futbolculuk kariyerini Ankaragücü'nde geçiren ve futbol ya?am?n? tak?m kaptan? olarak sar? lacivertli ekipte noktalayan Kutlu, Alman Hans Peter Briegel'in görevden al?nmas?n?n ard?ndan da teknik direktör olarak göreve ba?lam??t?. Ankaragücü'nün ba??nda ligde ve kupada toplam 37 resmi maça ç?kan Kutlu, bu maçlarda 11 galibiyet ve 16 yenilgi ald?.
GURUR DUYARIM
Bursaspor'la görü?meleri do?rulayan genç teknik adam, "Bursaspor'da böyle bir göreve getirilmekten gurur duyar?m. Ben Bursaspor'la karde? kulüp olan Ankaragücü'nde y?llarca oynad?m ve teknik patronluk yapt?m. Bursa atmosferini ve taraftar?n? çok iyi biliyorum. Uzun y?llar Ankaragücü'nde emek verdim. Ama Ankaragücü'nden ba?ka hangi tak?ma gidersiniz diye sorarsan?z, cevab?m Bursaspor olur. Büyük bir camia. Söz konusu olan s?k?nt?lar? da biliyorum. Ama bu büyük camiada a??lmayacak sorun olmaz" diye konu?tu.
Bursaspor hat interesse an dem ex-trainer von Ankaragücü Hakan Kutlu neben viele andere kandidate soll der ex-fussballprofi Ridvan Dilmen soll laut sporx auch in der liste stehen.Teknik direktör aray??lar?n? sürdüren Bursaspor, Ankaragücü'nün eski teknik direktörü Hakan Kutlu ile temasa geçti. Ye?il beyazl? yönetim yapaca?? toplant? sonras?nda teknik direktör konusunda son karar?n? verecek.
Ankaragücü'nde al?nan ba?ar?s?z sonuçlar?n ard?ndan istifa eden teknik direktör Hakan Kutlu'nun teknik direktör aray??? içerisinde olan ve özellikle yerli teknik adam isteyen Bursaspor yönetimi ile görü?tü?ü ö?renildi. Tüm futbolculuk kariyerini Ankaragücü'nde geçiren ve futbol ya?am?n? tak?m kaptan? olarak sar? lacivertli ekipte noktalayan Kutlu, Alman Hans Peter Briegel'in görevden al?nmas?n?n ard?ndan da teknik direktör olarak göreve ba?lam??t?. Ankaragücü'nün ba??nda ligde ve kupada toplam 37 resmi maça ç?kan Kutlu, bu maçlarda 11 galibiyet ve 16 yenilgi ald?.
GURUR DUYARIM
Bursaspor'la görü?meleri do?rulayan genç teknik adam, "Bursaspor'da böyle bir göreve getirilmekten gurur duyar?m. Ben Bursaspor'la karde? kulüp olan Ankaragücü'nde y?llarca oynad?m ve teknik patronluk yapt?m. Bursa atmosferini ve taraftar?n? çok iyi biliyorum. Uzun y?llar Ankaragücü'nde emek verdim. Ama Ankaragücü'nden ba?ka hangi tak?ma gidersiniz diye sorarsan?z, cevab?m Bursaspor olur. Büyük bir camia. Söz konusu olan s?k?nt?lar? da biliyorum. Ama bu büyük camiada a??lmayacak sorun olmaz" diye konu?tu.
Dieser Beitrag wurde zuletzt von Dahlin am 19.05.2009 um 17:30 Uhr bearbeitet
Bisher hat noch niemand auf dieses Thema geantwortet.
Post-Optionen
Den kompletten Thread wirklich löschen?
Paten-Optionen
Möchtest Du den Beitrag wirklich löschen?
Diesen Beitrag alarmieren
Lesezeichen
Abonnierte Threads
Guter Beitrag
Guter Beitrag
Guter Beitrag
Post-Optionen
Nutze die Thread-Suche, wenn Du diesen Post in einen anderen Thread verschieben möchtest. Drücke Thread erstellen, wenn aus diesem Post ein eigenständiger Thread werden soll.
Türkei